Генчо Генчев, кмет на Община Свищов: Нека Бог да дари на всички ни с много здраве, духовни и физически сили, мъдрост и успех във всичките ни добри начинания

Велико Търново.  Нека Бог да дари на всички ни с много здраве, духовни и физически сили, мъдрост и успех във всичките ни добри начинания! Това се казва в поздравителен адрес от кмета на Община Свищов Генчо Генчев по повод коледно-новогодишните празници. В обръщението си той прави и равносметка за изминалите четири години от управлението си.

„Дните на Рождество Христово и настъпването на Новата година са най-прекрасното време, защото сме с любимите хора, с които споделяме радости и тревоги. В кратките мигове на празника намираме време да погледнем назад и да открием грешките, допуснати по дългия и невинаги лесен път, да извлечем поуки от преживяното, да тъжим от загубата на добрите хора – отишли си от нас завинаги, и да се радваме на всичко, което имаме, защото често пъти ни е напълно достатъчно, за да бъдем щастливи“, посочва Генчев.

„Изминалата година ни поднесе много изпитания в обществен план. На Община Свищов й се наложи да се справя с поредица от критични ситуации и природни бедствия, които преодоляхме навременно и адекватно. Паралелно с изпитанията успяхме да реализираме много полезни инициативи и добри проекти, допринасящи за подобряването на жизнената среда. Резултатите са в полза на градоустройството, образованието, културата, здравеопазването, социалните дейности и др. С 2019 г. отмина един цял мандат и започна нов“, отбелязва кметът на Свищов.

„За изминалите четири години равносметката беше направена от Вас – гражданите на нашата община. Резултатите на местните избори за кмет бяха оценката, която Вие написахте на местното управление. Благодаря, че оценявате усилията на мен и моя екип да съграждаме и да вървим напред. Благодаря за огромното доверие, което ми гласувахте отново, и ще продължа да работя, за да го оправдая“, заявява Генчев.

„Но идват празничните дни… Повечето имаме щастието да ги посрещнем в семейна обстановка, с обичаните хора и приятели. Хиляди други ще бъдат далеч от родните места, а някои ще ги посрещнат самотни и в недоимък. Нека в тези мигове и във всичките дни от следващата година да не забравяме за тях и да отворим сърцата си за доброто. Нека Бог да дари на всички ни с много здраве, духовни и физически сили, мъдрост и успех във всичките ни добри начинания! Пожелавам Ви весели Рождественски и Новогодишни празници!“, пише в поздравителния адрес на кмета на Община Свищов Генчо Генчев.