Георги Тронков, кмет на Вълчи дол: За изминалите 18 години „Фокус” се доказа, предоставяйки винаги навременна, точна и изчерпателна информация

Георги Тронков, кмет на Вълчи дол

Кметът на Община Вълчи дол Георги Тронков в интервю за Радио „Фокус“ – Варна по повод 18-ия рожден ден на Агенция „Фокус“

Фокус: Агенция „Фокус“ навършва 18 години присъствие в българската медийна среда. Каква е вашата оценка за работата на медията?

Георги Тронков: За изминалите 18 години информационна агенция „Фокус” се доказа като едно от най-авторитетните средства за масова информация, защото предоставя винаги навременна, точна и изчерпателна информация.

Фокус: Какви са вашите препоръки и предложения за бъдещата ни работа?

Георги Тронков: Препоръки нямам, защото нямам забележки. Продължавайте да работите така, както сте го правили досега, защото сте намерили формулата на успеха.

Фокус: Какво още бихте искали да откриете като информация във „Фокус“?

Георги Тронков: Смятам, че информацията, която предоставя агенция „Фокус” е достатъчно обективна, представя всички гледни точки и се характеризира с изчерпателност на проблематиката.  За мен е особено ценно това, че по-малките общини, като Вълчи дол например, също намират място в информационния поток на агенцията, защото и ние има с какво да се похвалим. Благодаря, че давате възможност и нашият глас да бъде чут!

Фокус: Какво ще пожелаете на „Фокус“ за рождения ден?

Георги Тронков: Бъдете все така коректни към аудиторията при отразяване на събитията! Бъдете все така напористи и продължавайте да се отнасяте със същия професионализъм към това, което правите, за да може новините да достигнат до възможно най-широк кръг от хора!