Гл. секретар на МВР Младен Маринов: Шест души са загинали на място, а 22 лица са в болнични заведения в София след катастрофата на АМ „Тракия“

Снимка: Информационна агенция "Фокус". Гл. секретар на МВР Младен Маринов: Шест души са загинали на място, а 22 лица са в болнични заведения в София след катастрофата на АМ "Тракия"

Шест души са загинали на място, а 22 лица са в болнични заведения в София след катастрофата на АМ „Тракия“. За състоянието на пострадалите тепърва ще получаваме информация. Това каза пред журналисти главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов във връзка с тежката катастрофа, при която авто, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Той заяви, че към момента се установява самоличността на загиналите. „В 11.18 часа е получен сигнал за настъпилото пътнотранспортното произшествие. Незабавно са изпратени и екипи. В рамките до 10 минути първите полицейски автомобили са били на място“, каза той и уточни, че на място вече е имало други участници в движението, помагали на пострадалите. Маринов коментира, че пожарната е задействана 2 минути по-късно и от Ихтиман е тръгнал пожарен екип.