Дарина Николова, обявена за издирване: Нямам желание да се прибера вкъщи!

Обявената за изчезнала и издирвана от полицията в Сливен 15-годишна Дарина Николова, публикува пост в една от сливенските групи във Фейсбук, в който обяснява, че е избягала от дома си поради лошо отношение на родителите, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Сливен.

Постът е публикуван малко след полунощ и гласи :

„Здравейте , хора . Не съм отвлечена, както говорят повечето . Не съм на околовръстното, както коментират, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете , че не ви чета коментарите. И не съм ,, ъндърграунд ,, или ,,самурай ,, изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна , че някой ще почнат цитирам ,, напиши го грамотно ма,, или от този сорт, не гледайте къде има пунктуационни или правописни грешки , замислете се от написаното! Аз съм на място на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на ,която ми се вижда лицето. И най- важното да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!“. Правописът и пунктуацията са авторски.

Постът веднага събра много коментари, повечето със съвети Дарина да се обади и да успокои родителите си, които я издирват. Имам и съмнения, че обръщението е писано под натиск, или изобщо не е писано от момичето.

Дарина Николова е в неизвестност от  2 март.

Момичето е високо 160 см, със слабо телосложение, кафяви очи и дълга кестенява коса.

От полицията в Сливен призовават, ако някой има информация за нея, да се обади на тел.: 0898460048, 112 или в най-близкото поделение на МВР.