Две безплатни прожекции на аудиовизуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“ са подарък за търновци и за туристите 

Снимка: ИА "Фокус"

Велико Търново. Две безплатни прожекции на аудиовизуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“ ще бъдат подарък за търновци и за туристите по случай коледните и новогодишните празници. Това каза в предаването „Царевград Търнов – славата и величието на България“ на Радио „Фокус“-Велико Търново управителят на ОТА „Царевград Търнов“ Борислав Йорданов. Той уточни, че както всяка година, така и тази Общинската туристическа агенция, съвместно с Община Велико Търново ще излъчи спектакъла по време на коледно-новогодишните празници.

„Двете прожекции ще са на 25 и 30 декември от 19.00 часа. Ще могат да се гледат от пл. „Иван Асен“, който е озвучен и от там ще може да се наблюдава шоуто. Статистиката сочи, че хората избират да посрещнат празниците във Велико Търново и студеното време не ги спира да излязат и да гледат шоуто и празничната програма на общината“, каза Борислав Йорданов.

Рени АТАНАСОВА