Движението в участъка Слънчев бряг – Бургас в района на обход на гр. Поморие от км 222 до км 225 трябва да се осъществява с повишено внимание поради изграждане на второ пътно платно

Снимка: Информационна агенция "Фокус"

Бургас. Сухи и проходими са пътните настилки в областта. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Бургас от Областно пътно управление. Видимостта е отлична, няма затворени пътни участъци. До 1 юли 2020 г. движението в участъка Слънчев бряг – Бургас в района на обход на гр. Поморие от км 222+849 до км 225+522 километраж по проект или от км 222+289.41 до км 224+962.32 километраж по съществуващ път трябва да се осъществява с повишено внимание поради изграждане на второ пътно платно. Движението на моторни превозни средства се организира в двете ново изградени платна, като скоростта на движение е намалена до 50 км/ч в участъците на съществуващите кръстовища. Движението се регулира от пътни знаци.
Без затруднения се осъществява движението по пътищата в областта и по основните пътни артерии на град Бургас. Няма образувани колони от автомобили по входно-изходните пътни артерии на града. В централната градска част движението е спокойно, преминаването се осъществява безпроблемно.
Мария ПОПЧЕВА