Движението по път ІІ–99 Бургас – Царево на надлеза при гр.Черноморец при км 14 се осъществява двупосочно при стеснение на участъка до 5,50 м. поради увредена конструкция на надлеза

Бургас. Сухи и проходими са пътните настилки в областта. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Бургас от Областно пътно управление. Условията за пътуване са добри – видимостта е отлична, няма затворени пътни участъци, проходите са отворени за движение на всички моторни превозни средства. До 31 май движението по път II-99 Кондолово – Визица от км 80+800 до км 84+900 трябва да се осъществява с повишено внимание поради почистване на окопи. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. До 31 декември т.г. движението по път ІІ–99 Бургас – Царево на надлеза при гр.Черноморец при км 14+882 се осъществява двупосочно при стеснение на участъка до 5,50 м. поради увредена конструкция на надлеза.
Безпроблемно се осъществява движението както по пътищата в областта, така и по основните пътни артерии на град Бургас. Няма образувани колони от автомобили по входно-изходните пътни артерии на града, движението се осъществява без забавяне.
Мария ПОПЧЕВА