Движението по път II-73 от км 43+500 до км 90+000 в участъка „Риш-Карнобат” се осъществява в една лента на определени участъци поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка

Бургас. Сухи и проходими са пътните настилки в областта. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Бургас от Областно пътно управление. Видимостта е отлична, няма затворени пътни участъци. До 17 юни е в сила ограничение по път II-73 от км 43+500 до км 90+000 в участъка „Риш-Карнобат”, където движението се осъществява в една лента на определени участъци поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.
Движението на територията на областта се извършва без затруднения. По-интензивен е трафикът по пътните отсечки Бургас – кв. Сарафово, Бургас – кв. Ветрен и Бургас – село Атия. В централната част на Бургас струпване на автомобили се наблюдава на кръстовището между булевардите „Демокрация“ и „Сан Стефано“, между улиците „Булаир“ и „Константин Фотинов“, както и в района на кръстовището с кръгово движение „Трапезица“.
Мария ПОПЧЕВА