Движението по път III-539 Трояново – Айтос от км 23 до км 25 трябва да се осъществява с повишено внимание поради довършителни ремонтни дейности

Снимка: Информационна агенция "Фокус"

Бургас. Сухи и проходими са пътните настилки в областта. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Бургас от Областно пътно управление. Няма затворени пътни участъци, видимостта е отлична. До 1 октомври движението по път III-539 Трояново – Айтос от км 23+900 до км 25+100 трябва да се осъществява с повишено внимание поради довършителни дейности свързани с работа по банкети, поставяне на ОСП (мантинели), полагане на хоризонтална маркировка, вертикална сигнализация и други. Максималната скорост на движение е намалена на 40 км/ч.
Интензивно е движението на територията на град Бургас. Струпване на автомобили се наблюдава по входно-изходните пътни артерии – в района на пътен възел „Север“ и пътен възел „Юг“, както и по някои участъци от бул. „Захари Стоянов“. В централната градска част движението също е интензивно, но няма образувани големи колони от автомобили.
Мария ПОПЧЕВА