Димитър Николов, кмет: Желая Ви Новата 2019 година да бъде изпълнена с много положителни емоции, успехи, благоденствие и сбъднати мечти

Бургас. Желая Ви Новата 2019 година да бъде изпълнена с много положителни емоции, успехи, благоденствие и сбъднати мечти. Това се казва в поздравителен адрес от кмета на Община Бургас Димитър Николов по повод новата година, съобщиха от пресцентъра на Общината.
„Всяка нова година ни носи надеждата за по-добри и щастливи дни. Затова Ви пожелавам да имате повече време за любимите Ви хора, да мечтаете смело, с дръзновение и воля да следвате най-важните си лични проекти. Благодаря на всички бургазлии за това, че са активни граждани и се обединяват около важни за Бургас каузи. Благодаря Ви за подкрепата“, се посочва още в поздравлението. Кметът Николов призовава всички граждани да бъдат по-добри, по-искрени, по-състрадателни и по-уважителни, да отворят сърцата си за страдащите и хората в нужда, към децата без семейства, към приятелите и непознатите, които очакват добро отношение и подкрепа.