Димитър Николов, кмет на Община Бургас: Служителите и журналистите в  Агенцията са се доказали многократно през всичките тези години

По повод 18-я рожден ден на Агенция“Фокус“, Радио „Фокус“ – Бургас разговаря с кмета на Община Бургас Димитър Николов. 

Фокус: Г-н Николов, Агенция „Фокус“ навършва 18 години медийно присъствие в българската медийна среда. Каква е вашата оценка за работата на медията?

Димитър Николов: Първо нека ви поздравя с рождения ден и, че вече 18 години присъствате в националния ефир и частно  в ефира на община Бургас. Вие не просто присъствате, а се откроявате на фона на колегите си от другите радиостанции, защото според мен новинарските емисии на „Фокус“ са ясни, кратни и своевременни.

Фокус: Какви са вашите препоръки и предложения за бъдещата ни работа?

Димитър Николов: Препоръки трудно мога да дам на професионалисти като журналистите в Радио и Агенция „Фокус“ . Служителите и журналистите в  Агенцията са се доказали многократно през всичките тези години.

Вярвам, че това е мнението и на по-голямата част от аудиторията.

Мога само да пожелая да продължите да отстоявате истинските и да устоите на журналистическата професия.

Фокус: Какво още бихте искали да откриете като информация във „Фокус“?

Димитър Николов: Единственото, което бих искал по-често  да откривам в информационния поток е до слушателите и читателите ви да стигат все повече оптимистични новини за страната и в частност за нашия регион, защото според мен е важно хората да чуват и добрите новини и позитивните послания.

Фокус: Какво ще пожелаете на „Фокус“ за рождения ден?

Димитър Николов: На Вас и всички работещи в Агенция „Фокус“ пожелавам да бъдете живи и здрави. Благодаря ви за коректното отразяване на всичко, което се случва в Бургас и в нашия регион. Останете запазена марка в българското медийно пространство. Вие сте еталон за качество и безпристрастност. Пожелавам ви да съхраните добрия вкус и усет към събитията, а и верните ви почитатели се надявам да стават все повече и повече.

Веселина НИКОЛОВА