Директорът на ГДПБЗН-МВР Николай Николов  посети Видин и проведе работна среща с огнеборците

 

Директорът на ГДПБЗН-МВР Николай Николов  посети Видин и проведе работна среща с огнеборците, съобщиха от ОДМВР – Видин. Главен комисар Николай Николов прочете пред състава министерската заповед за временното преназначаване на  комисар Стилиян Пешев на длъжността директор на РДПБЗН-Видин. Той припомни, че постигнатите до момента високи резултати на видинската регионална дирекция са своеобразно предизвикателство към комисар Пешев, чиято задача е не само да запази, но и надгради постигнатото. Новоназначеният директор на РДПБЗН-Видин благодари за оказаното му доверие и увери, че ще работи в екип с добре подготвени, компетентни и мотивирани служители.

Срещата продължи в дискусионен формат. Директорът на ГДПБЗН-МВР и видинските огнеборци обсъдиха оперативната обстановка в региона по линия пожарна безопасност и защита на населението. Служителите на РДПБЗН-Видин получиха висока оценка за работата си.

Продължавайте да надграждате добрите практики, да отстранявате пропуските своевременно и да работите професионално и всеотдайно, пожела на старта на 2020-та година главен комисар Николов.