Д-р Даниела Дариткова, ГЕРБ: Емоциите са излишни – не може опозицията да не познава Правилника за организацията и дейността на Народното събрание

Снимка: ГЕРБ - Смолян

Емоциите са излишни – не може опозицията да не познава Правилника за организацията и дейността на Народното събрание. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова от парламентартната трибуна, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Смятам, че емоциите са излишни и наистина правилникът за дейността на НС трябва да се спазва. Да, вие направихте предложение за изслушване, но формално не сте посочили час и дата за изслушването. Сутринта очаквахме да направите предложение за включване на тази точка в дневния ред. Не позволявайте колегите след 3 години функциониране на това Народно събарние да не познават правилника за организацията и дейността. Не мисля, че Министерство на здравеопазването чакаше вие да се сетите да го изслушвате, за да създаде ред и организация за приемане на децата. Единственото, което е факт е, че е затворено интензивното отделение на педиатричната болница“, каза д-р Дариткова.

Деница КИТАНОВА