Елизабет Павлова, „Топлофикация“: Дежурните екипи са в готовност да реагират денонощно в случай на авария

Снимка: „Топлофикация София” ЕАД.

Дежурните екипи на Топлофикация София са готовност да реагират денонощно в случай на авария. Това каза за предаването „Топлофикация на фокус“ на Радио „Фокус“ говорителят на дружеството Елизабет Павлова. Има няколко възможности за комуникация . Най-често използваният вариант е позвъняване в кол центъра на компанията на тел. 0700 11111. Чрез него те могат да изпратят своите сигнали за проблеми в отоплението или да зададат въпроси, свързани със сметките, които получават. Павлова обясни, че телефоните обикновено се претоварват, затова дружеството активизира своите дигитални комуникации.
Официалната фейсбук страница на дружеството е добър вариант за осъществяване на бърза връзка, каза още тя и добави, че добър канал за комуникация са и двата имейл адреса на дружеството.

„Освен това през последната година работим много активно и с платформа „Гражданите“, където също подаваме информация за аварии и където посочваме улиците, които са засегнати от нашата авария. Удобството на тази платформа е и в това, че обикновено тогава, когато се налага да се правят изкопни работи, се налага да се променя и движението – хората биха могли да разберат това от тази платформа. И също така много активно използваме платформата „Гражданите“, когато извършваме планови ремонти, особено през лятото, за да можем да ориентираме хората, ако се налага, да променят маршрута си на движение и все пак да знаят, че няма да има за съответен период от време топлоподаване“, обясни тя.

Елизабет Павлова препоръча при установяване, че няма топла вода и отопление, клиентите да отворят сайта на „Топлофикация“, където в рубриката „Аварии“ е посочен периметърът, който е засегнат, ако има авария.

Евелина БРАНИМИРОВА