Жени ГЕРБ – Владиславово зарадваха децата в кризисния център във Варна

В навечерието на Коледа организацията на ЖГЕРБ във варненския район „Владислав Варненчик” зарадва с играчки и лакомства децата от кризисния център към фондация „SOS – семейства в риск”, където получават подкрепа и грижи жени и деца, станали жертви на домашно насилие. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Варна.

Председателят на ЖГЕРБ-Владиславово Ваня Вълчева и организационният секретар на районната партийна структура Дора Атанасова поднесоха подаръците на децата, като пожелаха на обитателите и на екипа от професионалисти, който работи в социалната институция, много здраве, сили и вяра в доброто.

Настанените в кризисния център получиха подкрепа и от администрацията на район „Владислав Варненчик”, която им осигури 10 пакета с хранителни продукти – брашно, захар, сол, ориз, олио, леща, боб, макаронени изделия, зърнени закуски. Благотворителната инициатива на кмета на Владиславово Николай Костадинов, който е и ръководител на районната организация на ГЕРБ, се проведе със съдействието на местния бизнес и общинските съветници от ГЕРБ Марица Гърдева и Николай Георгиев.