Затворен поради свлачище е участък от пътя между селата Царски извор и Драганово

Велико Търново. В едната лента се осъществява движението в участък от пътя между Павликени и село Горна Студена, съобщиха за Радио „Фокус“ – Велико Търново от Областно пътно управление. Ограничението е въведено в отсечката от  км 26+089 до км 46+089, а причината е извършване на ремонтни дейности. Те трябва да приключат до края на ноември. Трафикът в района се  пропуска последователно в двете посоки от регулировчици.
Остава затворен поради свлачище  участък от път Царски извор – Драганово, обходният маршрут е през село Сушица.
В едната лента се осъществява движението в участък от пътя между Твърдица и Елена. Причината е пропадане на пътното платно и наличие на свлачище. Ограничението е въведено в отсечката от км 47+800 до км 48+000, а срокът за приключване на ремонта е 11 януари 2019 година.
Отворен за движение на всички превозни средства е Проходът на Републиката.
Ограничено е движението на моторни превозни средства с обща маса нас 12 т. по пътя Лозен – Полски Тръмбеш. Причината е намален габарит на пътното платно. Обходният маршрут е по направление Лозен – Драганово – Янтра – Поликраище – Полски Тръмбеш. Срокът за приключване на дейностите е до 11 януари 2019 г.
Движението по път Дебелец-Средни колиби-Елена е ограничено за моторни превозни средства над 10 тона поради намален габарит на пътното платно. Обходният маршрут е по направление Дебелец – Велико Търново – Лясковски кантон – Миндя – Елена и обратно.
Мария НЕДЕВА