Избори 2017: Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Тома Томов и вторият в листата Николай Бошкилов представиха листата на партията за Благоевградска област

Благоевград. Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Тома Томов и вторият в листата Николай Бошкилов представиха листата на партията за Благоевградска област на официална церемония в Драматичен театър „Никола Вапцаров“, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин. Преди влизането в залата всички кандидати за народни представители от Коалиция “БСП за България” поднесоха цветя пред паметника на Димитър Благоев. В листата за предстоящите предсрочни парламентарни избори са включени 22-ма кандидата. „Особено е чувството да бъдеш водач на листата в Благоевград, тъй като това е един младежки град, в който има много студенти. Надявам се един ден от тук да тръгне нова България. Аз мисля, че тук държавата трябва да вложи много пари, за да стане същото каквото стана и в САЩ и тези 15 000 вместо да отидат в чужбина, да останат тук “, каза Тома Томов. В листата на Коалиция „БСП за България“ за 1 МИР – Благоевград има експерти от различно естество – представители от общински администрации, юристи, заместник-кметове, членове на младежката структура на партията и други.
На церемонията присъстваха освен кандидатите за народни представители на Коалиция „БСП за България“, политици, общественици и граждани.
Натали СТЕФАНОВА

Листа на Коалиция „БСП за България“ за 1 МИР – Благоевград:

 1. Тома Николов Томов
 2. Николай Кръстев Бошкилов
 3. Богдан Емилов Боцев
 4. Ивайло Георгиев Бакърджиев
 5. Йорданка Георгиева Атанасова
 6. Николай Иванов Дундалов
 7. Костадин Иванов Дурчов
 8. Петър Олег Петров
 9. Снежана Любенова Стоянова
 10. Гергана Йорданова Бечванова – Янчева
 11. Валентин Анастасов Стойков
 12. Георги Иванов Алексиев
 13. Елина Борисова Кумбарова
 14. Валери Крумов Миленков
 15. Ваня Георгиева Маникатева
 16. Бойко Добромиров Юзекчиев
 17. Борислав Борисов Михайлов
 18. Юсуф Ибрахимов Чаушев
 19. Антон Викторов Асиски
 20. Васил Иванов Новоселски
 21. Мартин Георгиев Бориков
 22. Борис Андонов Цомпов