Избори 2017: Лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на листата на варненските социалисти проф. Стефан Данаилов ще се срещнат с варненци

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на листата на варненските социалисти проф. Стефан Данаилов ще се срещнат с варненци от 18,30 часа в зала 1 на Фестивалния и конгресен център, съобщиха от пресцентъра на БСП – Варна. На нея ще присъстват и кандидат-депутатите на „БСП за България“ във Варненска област. Срещата е последна от предизборната кампания на БСП във Варненска област и ще завърши с концерт с участието на Илия Луков, Кичка Христова и танцова формация „Шарена гайда“. Входът е свободен. В 17,30 ч. във фоайето на Фестивалния комплекс ще бъде открита благотворителна изложба „Изумрудени стъпки“ на варненския социалист Костадинка Аврамова. Средствата от изложбата са в подкрепа на талантливите деца на Варна.

В същото време на входа на Морската градина ще се проведе кампания „Цели в десетката“. По време на акцията младите социалисти и варненци ще стрелят точно в десетката, така както ще направят и на 26 март с бюлетина номер десет – БСП за България.