Избори 2017: Николина Ангелкова, ГЕРБ: Един от основните приоритети на ПП ГЕРБ е оползотворяване на природните ресурси в София – област

Николина-Ангелкова-министър-на-туризма

Един от основните приоритети на ПП ГЕРБ е максимално да бъдат оползотворени природните ресурси, които са разположени на територията на София – област. Това заяви в обзорното предаване „Това е България“ на Радио „Фокус“, Николина Ангелкова водач на листата на ГЕРБ за София – област. Тя обясни, че един от основните проблеми в областта е необходимостта от изграждане на канализация в много от села и общини.

„Моят личен приоритет, ако спечелим изборите, е да изпълня ангажиментите, които съм поела пред всички тези хора и да ги видя отново, за да им дам обратна връзка, защото най-голямото разочарование, което имат хората от политиците е, че след изборите, те биват забравени. Моят личен ангажимент е да се върна и да посетя всяко едно от населените места, което съм посетила, за да мога да докладвам на хората какво е направено. Аз съм поела ангажимента да подготвя Интерактивна карта и визитна картичка за туризма на територията на област София.

Николина Ангелкова каза още, че всяка една община в София – област  има какво да покаже, защото районът е изключително богат на културно – историческо наследство.