Избори 2017: Светльо Витков, „Реформаторски блок – Глас народен“: В българската политика няма партия или лица, които да не са се опитали да дискредитират

В политиката няма партия, няма лица, които са участвали в управлението на България, които да няма опит да бъдат дискредитирани. Това каза за Радио “Фокус”-Бургас председателят на „Глас Народен“ Светльо Витков. “Няма такъв момент, най-малкото, което е политическите противници ще го направят. Черно и бяло в политиката няма има 50 нюанса сиво, в които човек трябва да намери по-чистото, по-бялото сиво и да гласува за него. Когато гражданите вярват в една идея и конкретно се запознаят с програмата, целите, каузите на една политическа сила, и когато виждат последователността в нейните действия и това е причината, която трябва да им даде убеденост да гласуват за определен политически субект”, каза Витков.

По думите му мобилизацията на структурите на коалицията е на лице. “За мен последните пет дни ще бъдат доста тежки, тъй като днес сме в Поморие, утре в Плевен, след това Русе, Варна и ще водя 25-ти многомандатен избирателен район, където ще е лидерската битка в София. Кампанията ще приключим на 24 март и наистина победата е временно състояние и не трябва човек да се отпуска. Правим всичко, което наистина ни е по силите и в крайна сметка, когато го правим така резултатът ще дойде, няма как да не се случи. Вярваме в това, че наистина избирателите и българските граждани ще видят единствената алтернатива в дясно”, каза още Светльо Витков.

Мария ДИМИТРОВА