Инж. Любомир Захариев е новият заместник – кмет на Община Сливен

Община Сливен отново  има четвърти заместник – кмет. Това е инж. Любомир Захариев, съобщи днес кметът Стефан Радев, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Сливен. Инж. Захариев поема ресорът „Инфраструктура и строителство“. Това е единствената промяна в управленския екип на Община Сливен във втория мандат, поясни Стефан Радев. Любомир Захариев е инженер – конструктор, проектант на редица инфраструктурни и строителни обекти. Негово дело е проектът на базата в Бургас на най- големия износител на зърно у нас, както и на редица други обекти в Сливен и страната.

Стефан Радев обяви ,че останалите му заместници: Пепа Чиликова, Румен Иванов и Стоян Марков запазват постовете си, секретар на Общината също си остава Валя Радева. Всички те ще запазят и приемните си дни за граждани както беше през изминалите четири години.

Предстои и оптимизация на структурата на Община Сливен, като се предвижда разширение на някои звена, сред тях и това на общинската инфраструктура и промяна в ресорите. „Община Сливен е сред малкото общини в България, където на служител от администрацията се падат голям брой жители. Това е и показател на ефективността на работа на една община, и Сливен е сред първите десет „, поясни Стефан Радев.

Людмила ЙОРГОВА