Йордан Караджов, музикант: На концерта „Звездите на България – най-големите хитове“ ще отпразнуваме усещането за вечността на музиката

На концерта „Звездите на България – най-големите хитове“ ще отпразнуваме усещането за вечността на музиката. Това каза за дневния информационен блок „Добър ден“ на Радио „Фокус“ българският рок-музикант и фронтмен на група „Сигнал“ Йордан Караджов по повод събитието, което ще се проведе на 16 декември в Зала 1 на НДК.

„На концерта няма да съществуват възрастови бариери, защото хитовете, които ще изпълним са надживели времето си. Да излезеш на сцената с Христо Кидиков или Мими Иванова, които са започнали своето професионално развитие преди повече от 50 години, е нещо невероятно. Най-хубавият подарък не само за публиката, но и за самият артист е това да се съберем в Зала 1 на НДК, за да отпразнуваме това усещане за вечността на музиката, на хитовете, на всичко това, което артистът е внушил на публиката и тя му е отвърнала с необходимото внимание“, обясни той. Според Йордан Караджов публиката е направила тези песни хитове, за да живеят вече повече от 50 години.

По думите му когато подобни събития, като концерта „Звездите на България – най-големите хитове“, събират толкова много големи музиканти и то от различни поколения, се опровергават легендите, че хората от музикалната гилдия не се разбират и си завиждат. Йордан Караджов си спомни за първото си участие, като отбеляза, че все още продължава да се вълнува преди да излезе на сцената пред публика.

Дни преди коледно-новогодишните празници от ефира на Радио „Фокус“ фронтменът на „Сигнал“ отправи своето пожелание към българите. „Иска ми се от година на година да ставаме все по-смирени, по-добри и по-усмихнати. Нека до края на съществуването ми да сме едни по-истински хора“, добави Караджов.

Концертът „Звездите на България – най-големите хитове“ ще събере обичани български музиканти, които ще изпълнят своите вечни и незабравими хитове на 16 декември в Зала 1 на НДК.

Веселка ИВАНОВА