Кампанията „Десет причини да остана в моето Велико Търново“ представят в старата столица

Община Велико Търново

Велико Търново. Кампанията „Десет причини да остана в моето Велико Търново“ ще покаже във фотоизложба съвременното развитие на града и населените места от общината. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Експозицията ще бъде открита в 12.00 часа, а паната ще бъдат подредени в парковото пространство край паметника „Майка България“. Изображенията показват живота в града през последните няколко години, подобряването на градската среда, образователната, спортна, социална и туристическа инфраструктура.
Специален акцент е поставен върху градския дух, носител на който е Велико Търново, както и върху официалното признание на града за историческа и духовна столица на България.
Изложбата ще бъде съпътствана и от церемония за отличаване на общественици от града, допринесли за развитието на града и за привлекателността му за младите хора и семейства.
Инициативата е част от популярна национална кампания, организирана от вестник и агенция „Стандарт“ и подкрепена от Община Велико Търново. Изложбата ще бъде открита от кмета Даниел Панов.