Кметът на Видин д-р Цветан Ценков  преряза лентата на нов търговски обект, осигуряващ работа на 50 души

Кметът на Видин д-р Цветан Ценков  преряза лентата на нов търговски обект, който осигурява работа на 50 души, съобщиха за Радио „Фокус“ – Видин от общината .  Д-р Цветан Ценков беше официален гост на церемонията за откриването на магазин от търговска верига  във Видин. Той бе посрещнат от Петър Павлов – генерален директор на дружеството, чиято собственост е обектът. Кметът на Общината отправи кратко приветствие, като изказа удовлетворението си от новата придобивка за града. „Радостно е, че 50 души от Видин намират тук своето работно място. Това е много важно за Общината, защото една от основните ни цели е да подкрепяме бизнеса – от най-дребния до глобалния, какъвто сте вие и  със сигурност може да допринесете за развитието на нашия край. Радвам се, че това е вторият от нов тип маркети в България“, каза д-р Ценков и пожела спорна работа на колектива и „на добър час“ на компанията.

Петър Павлов отбеляза, че един магазин е успешен тогава, когато стане неизменна част от ежедневието на хората. Той благодари на д-р Цветан Ценков за съдействието, което срещат от  страна от Общината, както и на целия екип на фирмата, като подчерта, че такова начинание не може да се сбъдне без усилията на много хора.

В знак на внимание и уважение, д-р Ценков и Петър Павлов подариха червени рози на жените от персонала и на присъстващите дами. След това кметът и генералният директор прерязаха лентата на обекта, а за успех на новото начинание бе отслужен водосвет.

Компанията оперира на българския пазар от 2005 г., като днес се нарежда сред водещите вериги за търговия с бързооборотни стоки. Магазинът във Видин предлага широк асортимент от хранителни продукти с трайно ниски цени, големи промоции, приготвени на място гозби и приятна зона за почивка.