Кметът на Видин Огнян Ценков поздрави спортистите от клуба по кану-каяк „Ванто“

 

Кметът на Видин Огнян Ценков  посрещна над двадесет състезатели от спортния клуб и техните треньори в Община Видин, за да ги поздрави за високите им постижения през годината. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Видин от общинската администрация. „Гордея се, че градът ни е прославян в цяла България от такива талантливи и амбициозни спортисти като вас. Специални благодарности на треньорите Радослав Каменов, Цветан Иванов и Стефан Илиев за техните усилия, енергия и постоянство при подготовката на състезателите и обновяването на клуба, което продължава успешно с нови попълнения“,  каза кметът, след което връчи грамота за постигнатите отлични резултати досега.

 На последния Държавен индивидуален шампионат в град Пловдив СК „Ванто“ завоюва двадесет и четири медала – 6 златни, 8 сребърни и 10 бронзови, а при деца – момчета и момичета в Държавния отборен шампионат се класира на 3-то място в страната.

На финала както треньорите, така и децата от Клуба изразиха удовлетворението си, че винаги са срещали подкрепа в лицето на кмета и Общината. „Благодарение на Вас ние постигаме всичко това“, каза Йоана Георгиева, която е сред състезателите с най-много спечелени медали.