Кметът на Смолян Николай Мелемов получи плакет от читалище „Екзарх Стефан” в Широка лъка за активно участие в читалищната дейност

Кметът Николай Мелемов получи Плакет от читалище „Екзарх Стефан” в Широка лъка за активно участие в читалищната дейност. Това съобщиха от пресцентъра на община Смолян. От името на председателя на културната институция Янко Пелтеков, отличието бе връчено на градоначалника от кметът на селото Васил Седянков. Признанието е за помощта, която оказва Мелемов и общината за всички прояви, които се провеждат в Широка лъка и го популяризират като културна и туристическа дестинация.

Селото винаги е било и ще бъде емблематичен ореол на патриотизма и българщината – доказват го талантливите и будни деца, съхранените традиции, жаждата за знания и духовен напредък. Искрена благодарност и поклон пред всички родолюбци вложили през годините ум, сили и сърце за утвърждаване на просветното дело в село Широка лъка, както и хората, които продължават традициите, каза Мелемов и благодари за отличието.