Коледен кънки фест ще се проведе на ледената пързалка в Бургас на 29-ти декември

Снимка: Община Бургас

Бургас. Коледно парти на леда с участието на дядо Коледа и Снежанка ще се проведе в Бургас на 29 декември, неделя, от 13.00 часа на ледената пързалка на площад „Тройката“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Нестандартният празничен кънки фест ще включва много демонстрации, забавни игри, състезания с интересни изненади и много награди. Организатор на Коледа на кънки е Спортен клуб „Екстрийм скейт“.

В началото на януари на ледената пързалка в Бургас със съдействието на Спортен клуб „Белите Акули“ и Община Бургас, ще организира безплатни тренировки по хокей на лед и фигурно пързаляне. Първи стъпки на леда тогава ще могат да направят още деца с увреждания и в неравностойно положение.

Ледената пързалка в Бургас тази година ще работи от 10.00 до 22.00 часа, а площта й този път е цели 700 кв. м. Пързалката предлага кънки под наем с номера от 26-ти до 47-ми, така че всеки желаещ да я ползва, няма да остане отвън. Пързалката ще бъде на разположение за ползване до февруари, ако времето позволява.

Цените се запазват като миналата година – 7 лв. за възрастен и 5 лв. за деца до 12 години. Любителите на кънките на лед ще могат да си купят и карти с определен брой посещения с отстъпка.