Корнелия Нинова, БСП: Изключителен цинизъм е да избиеш без причина и доказателства повече от 5 000 животни в Сливенска област и да обясняваш как развиваш животновъдството

Като изключителен цинизъм определи лидерът на БСП Корнелия Нинова изказванията на премиера Бойко Борисов за помощта на българските фермери по време на Националното изложение по животновъдство в Сливен, предаде репортер на Радио „Фокус“  – Сливен.

„Изключителен цинизъм е да избиеш без причина и доказателства повече от 5 000 животни в Сливенска област и да обясняваш как развиваш животновъдството и колко много си направил за това „, заяви Корнелия Нинова. Нинова допълни, че има право да изрази тази позиция на фона на това, колко много е направила БСП, за да защити животновъдите и в Ямболско, и в Сливен. „Това, което направиха с животните е унищожаването на цял сектор. И да дойдеш тук, и да говориш колко много си направил е груб цинизъм. С живота на хората, чийто поминък убиха“, заяви председателят на БСП.

Днес Корнелия Нинова бе в Сливен за среща с членове и симпатизанти на левицата. Преди това тя се срещна с Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий.

Людмила ЙОРГОВА