Красимира Анастасова, кмет на Долни чифлик: Нито веднъж „Фокус“ не си позволи да напише нещо непроверено, нещо несериозно и дори жълто

Красимира Анастасова, кмет на Община Долни чифлик

Кметът на Община Долни чифлик Красимира Анастасова в интервю за Радио „Фокус“ – Варна по повод 18-ия рожден ден на Агенция „Фокус“

Фокус: Агенция „Фокус“ навършва 18 години присъствие в българската медийна среда. Каква е вашата оценка за работата на медията?

Красимира Анастасова: Наред с това, че предоставяте информацията бързо, а новинарския поток отразява всичко, което се случва освен в страната и в международната политика, икономика, обществен живот, култура, наука и спорт, искам да ви поздравя най-вече за това, че нито веднъж не си позволихте да напишете нещо непроверено, нещо несериозно и дори жълто. Именно това ви поставя на едно от челните места в медийното пространство в страната.

 Фокус: Какви са вашите препоръки и предложения за бъдещата ни работа?

 Красимира Анастасова: Бъдете все така коректни, търсейки винаги и другата страна и все така достоверни в отразяване на събитията.

Фокус: Какво ще пожелаете на „Фокус“ за рождения ден?

Красимира Анастасова: Пожелавам от сърце на целия екип на Информационна агенция „Фокус“ да бъдете най-вече здрави, да продължавате да сте все така навременни и точни в поднасянето на информация и да не губите ентусиазма и вдъхновението, които ви правят толкова добри журналисти.