Лидерът на АБВ Румен Петков поздрави Дмитрий Медведев за резултатите на „Единна Русия“ на местните регионални избори в страната

Лидерът на АБВ Румен Петков поздрави министър-председателя на Руската федерация и председател на „Единна Русия“ Дмитрий Медведев за резултатите от местните регионални избори в страната. Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ. Петков изпрати писмо до Медведев, чрез което изразява огромното си задоволство от новината за постигнатите резултати на изборите в Руската федерация, които се проведоха на 8 септември 2019 г.
„В духа на дългосрочната стратегия за партньорство между нашите две държави, позитивната динамика на руско-българските взаимоотношения, както и въз основа на подписания между нашите две партии Меморандум за подкрепа, съвместни намерения и сътрудничество за укрепване на добросъседските ни отношения, Ви желая стабилни успехи, мъдри решения, правилен и конструктивен избор във всяко Ваше начинание! Искрено се надявам, че ще имате възможността да подпишете най-стойностните документи, ползвайки паметната химикалка по случай 140–та годишнина от установяването на дипломатическите отношения между Русия и България, която Ви подарих в знак на искрени приятелски отношения, както и че патриотичният календар, датиращ от 3 март, ще намери достойно място във Вашето работно пространство. Приемете нашия сърдечен дружески поздрав!“, се посочва още в писмото, изпратено от Румен Петков.