Максималната скорост е намалена на 40 км/ч. по път III-7909 Братово – Равнец от км 12 до км 25 поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка

Снимка: Радио "Фокус"

Бургас. Добри са условията за шофиране в областта. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Бургас от Областно пътно управление. Пътищата са сухи и проходими, видимостта е отлична, няма затворени пътни участъци. До 1 октомври движението по път III-7909 Братово – Равнец от км 12+400 до км 25+600 трябва да се осъществява с повишено внимание поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и скоростта е ограничена на 40 км/ч.
Интензивно е движението по основните пътни артерии в областния център. Струпване на автомобили се наблюдава в района на кръстовището между булевардите „Стефан Стамболов“ и „Демокрация“, между улиците „Булаир“ и „Константин Фотинов“, както и в района на кръстовището с кръгово движение „Трапезица“. Натоварен е трафикът и по някои участъци от булевардите „Стефан Стамболов“, „24-ти Черноморски пехотен полк“ и „Никола Петков“.
Мария ПОПЧЕВА