Местни избори 2019: В Добринище ще се проведе официалното представяне на кандидатите за кмет на община Банско и град Добринище и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ

Снимка: Предизборен щаб ПП ГЕРБ - Банско

Добринище. В Добринище ще се проведе официалното представяне на кандидата за кмет на община Банско,кандидата за кмет на град Добринище и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ. Това съобщиха от предизборния щаб на ПП ГЕРБ – Банско. Събитието ще се проведе от 17.30 часа в салона на Народно читалище ,Димитър Благоев – 1925”. През следващите дни ще се проведат и срещи с граждани както следва: на 14 октомври от 18.00 часа в  квартал,,Вабело,  ресторант,,Ивел”; на 17 октомври – среща с гражданите на квартал,,Шебелица”от 18.00 часа в хотел,,Орбел”; на 21 октомври среща с гражданите на квартал,,Бунаре”от 18.00 часа в ресторант,,Ивел”; на 24 октомври среща с гражданите на квартал,,Белия рид”от 18.00 часа в механа,,Бабуч”.

Петър Галчев, който е кандидат за кмет на Добринище приканва жителите на града да присъстват както на утрешното, така и на следващите събития. „Стартира кампанията ми като кандидат-кмет на гр. Добринище от политическа партия ГЕРБ. През следващите дни ще представя на вашето внимание основни акценти от направеното до сега през изминалия мандат, през който града беше управляван от нашата политическа партия. Този анализ ще включва както постиженията ни, така и пропуските ни. На тази база е разработена и моята програма за управление на град Добринище през периода 2019-2023 г.“, казва още Галчев. Той добавя, че през последните четири години е имал възможност да се запознае в дълбочина с механизмите на управление на града, както и с рисковете, съпътстващи доброто желание за оптимални резултати. „Този опит ми дава кураж да поискам вашето доверие и да съм сигурен, че ще мога да му отговоря, давайки своя принос за развитието на града. Ще се радвам да се включите в организираните мероприятия и срещи в предизборната ми кампания. Срещите ми с вас са важни, за да обогатя програмата ми за управлението на град Добринище с вашите идеи. Заедно можем повече! Работа,Работа,Работа за Добринище!“, допълва Галчев.