Местни избори 2019: Д-р Атанас Камбитов, кандидат за кмет: Новата детска площадка в Благоевград, изградена от Общината и „ЧЕЗ Електро България“ АД, е доказателство за добрата ни съвместна работа

Снимка: Радио "Фокус" -Пирин

Благоевград. Новата детска площадка в Благоевград, изградена от Общината и „ЧЕЗ Електро България“ АД, е доказателство за добрата ни съвместна работа. Това каза кандидатът за кмет на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов, издигнат от ПП ГЕРБ по време на откриването на съоръжението, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин. Той отбеляза, че всички заедно полагат усилия Благоевград да става все по-красив. „Благодаря Ви за инициативата. Тази детска площадка е в полза на гражданите, но също така е доказателство за добрата съвместна работа между ЧЕЗ и Община Благоевград. ЧЕЗ не е просто компания, не е просто бизнес, защото Вие имате голяма икономическа, но и социална роля. Новата детска площадка е показателна за Вашето отношение към Благоевград и гражданите“, каза още д-р Атанас Камбитов. Той пожела на всички успех и изрази надежда, че и за в бъдеще ще продължат да работят така добре заедно.

По-късно кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов получи плакет, свързан с кампанията „Моята електронна фактура помага“, в рамките на която е изградено детското съоръжение. Веднага след това той, заедно с Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България и Димчо Станев, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД прерязаха лентата на новата детска площадка.

В края на събитието тримата засадиха няколко дръвчета, чрез които района около съоръжението е облагороден допълнително

Ливия НИНОВА