Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов и кандидатите за съветници закриват предизборната си кампания с благотворителен концерт

Снимка: Предизборен щаб на Апостол Апостолов

Симитли. Кандидатът за кмет на Община Симитли  Апостол Апостолов и кандидатите за съветници от „Партия на Зелените“, коалиция „Бъдеще за Община Симитли“ с бюлетина № 42, закриват предизборната си кампания с голям благотворителен концерт, посветен на малката Лия от село Полето. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пирин от предизборния щаб на Апостол Апостолов. Официалното закриване ще се състои от 18:00 часа. Участие в концерта ще вземат: Румяна Попова, Маринко Роквич и бенда на Миша Миятович. Всички жители на Община Симитли са поканени да присъстват на събитието.

„Фокус“ припомня:

Слънчевата Лия от село Полето, Община Симитли, на 5 години е с диагноза детска церебрална парализа – квадрипареза. Благодарение на сумата събрана от всички, премина успешно първия курс на лечение в болница „Нагнхай“ – Китай. Необходим е следващ четиримесечен курс, който ще струва 30 000 лв.. Сумата е непосилна за семейството, което мечтае да я види как стъпва смело на своите крачета.

БАНКОВА СМЕТКА В ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА:

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В ПОЛЗА НА ЛИЯНА СПАСОВА АНГЕЛОВА

И КАПАЧКИ – В ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ СИМИТЛИ (ПАРТЕР).

Ливия НИНОВА