Младежите от „отГОворните“ в Горна Оряховица събират играчки за деца в нужда

Горна Оряховица. Поредна благотворителна кампания организират членовете на младежката кауза „отГОворните“ в Горна Оряховица, съобщиха от организацията. Те канят всички свои съграждани да се включат в кампанията „Дари играчка на дете в нужда“, с която целят да направят още повече деца щастливи на 1 юни.

Всеки, който желае да направи дарение на стари или нови детски играчки, ще може да го направи на 4 май 2019г. (събота) в парк „Детски кът“ в Горна Оряховица в часовете между 10:00 и 13:00 ч, където екипът на „отГОворните“ ще приема даренията. Пунктът ще бъде разположен на главния вход на парка.

Кутии за дарения на играчки ще бъдат разположени през целия месец и в ДГ „Бодра смяна“, ОУ „Иван Вазов“, СУ „Вичо Грънчаров“, ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и ПГЛПИ „Атанас Буров“ в града.

Кампанията продължава до края на месец май. На 1 юни – Световния ден на детето, дарените играчки ще зарадват децата от Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица.

„Да правиш добро е велико, а когато става дума за деца – всеки е готов да отвори сърцето си. Нека зарадваме повече деца!“, каза за инициативата Даниел Божанков от „отГОворните“ и призова повече горнооряховчани да се включат в нея.