Мокри на места са пътните настилки в област Бургас

Бургас. Мокри на места са пътните настилки в област Бургас. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Бургас от Областно пътно управление. Дъжд превалява в района на Каблешково (край Поморие) и Босна (край Малко Търново). Температурите на въздуха са от 2° до 8°. Проходите Ришки, Айтоски и Приморски са отворени за движение на всички моторни превозни средства, Дюлински остава забранен за тези над 3.5 тона.

Агенция „Пътна инфраструктура“ припомня, че до 30 декември т.г. движението по път III-539 Средец – Айтос от км 44+700 до км 45+680 в района на гр. Айтос трябва да се осъществява с повишено внимание поради въвеждане на временна организация на движението във връзка с изпълнението на обект за пречиствателна станция за отпадни води на гр.Айтос. Скоростта на движение в участъка се ограничава на 40 км/ч.

Ремонтни дейности се извършват и по улица „Булаир“ в центъра на Бургас. Движението в отсечката от ул. „Славянска“ до ул. „Константин Фотинов“ се извършва в едната лента поради ремонт на водопровод. Към момента пътната обстановка на територията на областния център е спокойна – няма образувани колони от автомобили по входно-изходните пътни артерии или в централната градска част, преминаването се осъществява безпроблемно.

Мария ПОПЧЕВА