Народни представители от „БСП за България“ ще обсъдят „Визия за България“  с граждани в област Смолян

Снимка: БСП

Народни представители от „БСП за България“ ще обсъдят „Визия за България“  с граждани в област Смолян, утре, 3 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. Там ще бъдат проведени следните срещи:

–        В 11:00 часа, в читалището, в гр. Неделино. В разговора участват народните представители Станислав Владимиров, Цветан Топчиев, Никола Динков и Славчо Велков.

–        В 17:00 часа, в в центъра на град Рудозем ще се проведе дискусията с  Атанас Костадинов, Димитър Данчев, Иван Ибришимов и Николай Иванов.

–        В 17:30 часа, в Културния дом, в с. Мадан. Среща с  Валери Жаблянов, Георги Търновалисйки, Румен Георгиев и Чавдар Велинов.

–        В 17:30 часа, в читалището, в гр. Златоград. Визията ще бъде обсъдена със зам.-председателите на „ПГ на БСП за България“ Георги Свиленски и Христо Проданов, както и с депутатите доц. Георги Йорданов, и Веска Ненчева.

–        В 17:30 часа, в СПА хотел Девин, в гр. Девин. Визията ще  представят   народните представители проф. Светла Бъчварова, Георги Андреев, Георги Гьоков и Илиян Тимчев.

–        В 18:00 часа, в Планетариума, в гр. Смолян.  В дискусията ще вземат участие проф. Иво Христов, проф. Георги Михайлов, Дора Янкова, Денчо Бояджиев и Стоян Мирчев.

–        В 18:00 часа, в читалището, в с. Давидково, община Баните. Ще присъстват депутатите Надя Клисурска, Васил Антонов, Милко Недялков и Манол Генов.

–        В 18:00 часа, в хотел „Сафи“ ,в гр. Доспат. В дискусията ще вземат участие зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев и народните представители Петър Витанов, проф. Анелия Клисарова и Пенчо Милков.

–        В 18:00 часа, в хотел „Белона“, в гр. Чепеларе. Ще се проведе дискусия с депутатите проф. Румен Гечев, Теодора Халачева, Николай Бошкилов и Богдан Боцев.