Началникът на УНГ отделението в МБАЛ “Свети Иван Рилски”-Горна Оряховица д-р Стоян Стоянов ще преглежда пациенти във Велико Търново

Велико Търново. Началникът на отделението „Уши, нос, гърло“ в МБАЛ “Свети Иван Рилски” в Горна Оряховица  д-р Стоян Стоянов от началото на годината започна да преглежда пациенти и във Велико Търново. Това съобщиха за Радио „Фокус“-Велико Търново от пресцентъра на горнооряховската болница.  От началото на октомври 2018 г. д-р Стоянов оглавява Отделението по УНГ болести в МБАЛ “Свети Иван Рилски”, където пристига от УМБАЛ – Пловдив.

Д-р Стоянов ще преглежда в МЦ “Аркус- Медикъл”(в сградата на областната болница) в понеделник, вторник и сряда, от 16.00 до 18.00 часа.

Специалистът ще извършва консултативни прегледи с оглед престоящи операции и манипулации, текущи заболявания в областта на УНГ органите – фониатрия, отоневрология , онкология, слухопротезиране. Медикът ще приема пациенти без оглед на възрастовите ограничения.

„Фокус“ припомня, че отделението „Уши, нос, гърло“ в Горна Оряховица е единственото на територията на област Велико Търново.

Рени АТАНАСОВА