На 24-ти януари изтича срокът за подаване на заявки за участие в IV Областен конкурс рецитал „За да я има България“, организиран от община Добрич

Снимка: Община град Добрич

На 24-ти януари изтича срокът за подаване на заявки за участие в IV Областен конкурс рецитал „За да я има България“, организиран от Община град Добрич. Конкурсът дава възможност за изява на децата и учениците с рецитаторски умения и артистичност от област Добрич .

В четири възрастови групи – Подготвителна група, I-IV клас, V-VII клас, VIII-XII клас ще се конкурират участниците с интерес към интерпретиране на произведения от българската поезия, проза и драматургия, посветени на България. Конкурсът, посветен на Трети март – Национален празник на България, ще се проведе на 22.02.2019 г.

Регламентът е публикуван в сайта на Община град Добрич. Заявки за участие се приемат на e-mail konkurs_dobrich@abv.bg или на адрес: Община град Добрич Дирекция „Хуманитарни дейности“ ул. „Независимост“ №7 ет. 8 стая 811, за допълнителна информация тел. 058 603 325, лице за контакт Несрин Йълмаз – гл. експерт.