Новата услуга Burgas Card осигурява достъп до забележителностите на града на преференциални цени

Снимка: Община Бургас

Бургас.Новата услуга Burgas Card осигурява достъп до забележителностите на града на преференциални цени. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Гостите на града от страната и чужбина, както и всеки желаещ негов жител, могат да посетят най-интересните тукашни забележителности с новата услуга Burgas Card. Тя дава достъп до музеи и атракции с до 30% отстъпка от редовните цени. Актуален списък на обектите, включени в Burgas Card, както и условия за използването ѝ, можете да откриете на интернет адрес: https://www.gotoburgas.com/bg/card.
Включените обекти са:
– Археологически музей;
– Исторически музей;
– Етнографски музей;
– Природонаучен музей;
– Пътуване с кораб „Анастасия“ до остров Света Анастасия и вход за музейна експозиция;
– Археологически комплекс „Акве калиде“ – вход за музейна експозиция с включена 3D прожекция;
– Авиомузей до Летище Бургас;
– Фестивал на пясъчните скулптури.
Цената на Burgas Card e 30 лева. При закупуването ѝ тя се валидира за точно три дни, през които клиентът може да си подреди програмата така, че да посети всички или повечето обекти в обхвата на услугата, предоставяна от Община Бургас.
Към момента такава карта може да бъде закупена от Туристическите информационни центрове на територията на града (Часовника, Магазия 1 и Автогара Юг), както и от туристически комплекс „Акве калиде“. Допълнителна информация гражданите могат да получат на телефон 0888 506 816.