Нормално се осъществява движението в областта

БургасНормално се осъществява движението в област Бургас. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Бургас дежурният от Областно пътно управление. Пътищата са сухи и нормално проходими. Няма затворени участъци.
Агенция „Пътна инфраструктура“ припомня, че до 21 декември са въведени две ограничения на територията на областта, които са в сила за моторните превозни средства над 10 тона. Едното е в сила по пътя Варовник – Вълчаново ханче от км 22+400 до 39+300, а другото важи за движението по пътя Черница – Сунгурларе – Чубра. Двете ограничения са въведени поради стесняване на пътните платна в посочените участъци.
В централната градска част на кръговото кръстовище „Трапезица“, по бул. „Стефан Стамболов“, по ул. „Булаир“ в района на Автогара „Юг“, по някои участъци от бул. „Янко Комитов“, както и по бул. „Тодор Александров“ – по пътя от и към ж.к „Меден рудник“.
В град Бургас движението към момента също е натоварено. Интензивен е трафикът по улиците „Цар Симеон“, „Иван Вазов“, „Цар Петър“, „Христо Ботев“ и „Генерал Гурко“. Натоварено е движението и в района на Новата поща, по бул. „Стефан Стамболов“ и по бул. „Захари Стоянов“ в ж.к „Меден рудник“.
Деница ДИМИТРОВА