Нормално се осъществява движението по пътищата в област Бургас

снимка: pixabay.com

Бургас. Нормално се осъществява движението в област Бургас, съобщи за Радио „Фокус“ – Бургас дежурният в Областно пътно управление. Пътищата са сухи и нормално проходими са пътищата в областта.

Интензивно е движението по главните булеварди и кръстовища в Бургас. Най-натоварен е трафикът в района на кръговото кръстовище “Трапезица” и пред Окръжна болница. Интензивно е движението на моторни превозни средства и в района на кръстовището между улиците „Спортна“ и „Индустриална“, както и по бул. „Сан Стефано“ и участъци от бул. “Демокрация”. Засилен е трафикът по централните градски улици “Булаир”, “Христо Ботев”, “Цар Петър”, “Генерал Гурко”, както и по бул. „Стефан Стамболов“ в района на Новата поща. Натоварени са участъци от района на големите търговски обекти в кварталите “Изгрев” и “Славейков”.

Затворена за движение е улица „Поморие“ между улица „Велико Търново“ и ул. „Абоба“. Движението се извършва съгласно създадената временна организация, която ще е в сила до 30 юни. Строителни дейности налагат кръстовището на бул. „Демокрация“ с ул. „Богориди“ да бъде затворено за движение до 30 юни т. г. По отсечката в този период ще преминават само колите на обществения транспорт. Затворено е и едното платно в отсечката кв. „Ветрен“ – Бургас поради извършването на ремонтни дейности на пътното платно.

Деница ДИМИТРОВА