Областен информационен център – Благоевград ще даде пресконференция за представители на медии и инфоексперти от партньорски организации

Благоевград. Областен информационен център – Благоевград ще даде пресконференция за представители на медии и инфоексперти от партньорски организации. Това съобщиха от пресцентъра на Областен информационен център Благоевград. По време на пресконференцията ще бъде представен националният онлайн конкурс за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея!“. Конкурсът ще се проведе в периода 15 април – 1 юни 2019 г.

На територията на Благоевградска област, конкурсът се организира от Областен информационен център – Благоевград, с подкрепата на Регионално управление на образованието. Кампанията е насочена към амбициозни, креативни и с поглед към бъдещето младежи на възраст 14-18 г. от всички училища в област Благоевград.

Участие в пресконференцията ще вземе началникът на Регионално управление на образованието в Благоевград г-н Ивайло Златанов.

Пресконференцията ще се проведе в офиса на Областен информационен център – Благоевград на пл. „Георги Измирлиев“ 5, вход за зала „Яворов“.