Община Видин е на финала на предвидените рехабилитационни дейности по уличната мрежа

     Приключи  в  предвидения срок обществената поръчка „Рехабилитация на пътна настилка на улици и междублокови пространства в жилищни комплекси на град Видин и на улици от населените места в Община Видин, по обособени позиции“. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Видин от администрацията. Извършени са ремонти на 101 улици и междублокови пространства в жилищни комплекси на град Видин, както и в населените места в Общината. Общата стойност на тези дейности е 2 780 000 лева.

В момента се извършват дейности по обществената поръчка  “Ремонтно-възстановителни работи на асфалтови настилки, полагане на хоризонтална маркировка и изпълнение на вертикална маркировка на територията на община Видин, по обособени позиции“ на стойност 232 000 лева. Приключиха ремонтите на улиците „Феликс Каниц“ – втори етап и „Васил Априлов“ (от кръстовището с ул.“Любен Порчелов“ до ул. „Бузлуджа“).

Довършват се поставянето и на предпазната мантинела по ул. „Михаил III Шишман“, както и изкърпването на компрометирани участъци от пътната мрежа на град Видин.

От днес започна полагането на хоризонтална и вертикална маркировка в Община Видин.