Община Видин зарадва младежите от The Bridge Fest със 70 кг нектарини 

Както всяка година, Общината и сега зарадва младежите от The Bridge Fest. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Видин от общината. Този път за участниците бяха осигурени 70 кг нектарини, които те приеха с благодарност. При доставянето на плодовете в палатковия лагер край крепостта „Баба Вида“ присъства заместник-кметът Венци Пасков.

Още един повод за доброто настроение днес бе отбелязването на 35-тия рожден ден на Михаил Стефанов, директор на фестивала. Венци Пасков го приветства сърдечно и му връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Видин Огнян Ценков. „Убеден съм, че личният Ви празник е в хармония с любимата работа и това е източник на прекрасни емоции. Продължавайте да бъдете вдъхновител чрез уникалния фестивал на хиляди талантливи и креативни млади хора, които откриват себе си в сферата на различни изкуства“ – пише в адреса.

Десетото издание тече с пълна сила. Провеждат се всекидневни занимания в творческите работилници и тематични вечери. На 20 юли, от 20.00 ч., в бившето военно поделение участниците ще представят юбилния си концерт. The Bridge се превръща в уникално лятно преживяване за хиляди млади хора от цяла България, почитатели на различни изкуства.