Общинският съвет по наркотични вещества съвместно с Православния информационен център  в Благоевград стартират кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда

Благоевград. Общинският съвет по наркотични вещества съвместно с Православния информационен център  в Благоевград стартират кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда. Това съобщиха от ОбСНВ – Благоевград.

Кампания е за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда. Акцията е под мотото: „Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!“, и е за периода от днес до 24 април.  Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност – ориз, брашно, олио и захар, както и козунаци. Продуктите се събират в Община Благоевград, стая 516 (Офиса на ОбСНВ) и в Православния информационен център.

Всичко събрано ще се предостави на Православния център, от където продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими.

Надяваме се заедно да можем да направим Великден още по-светъл празник за семействата, които имат нужда от такъв вид помощ.