Ограничено е движението по път Дебелец – с. Плаково поради ремонт на асфалтовата настилка

Велико Търново. Пътните настилки във Велико Търново и региона са предимно мокри, предаде репортер на Радио „Фокус“-Велико Търново. Времето навсякъде е облачно, на места в областта превалява слаб сня. По усойните места и в планинските райони има заледени участъци. Няма регистрирани тежки пътни инциденти за изминалото денонощие. Няма и допълнително въведени ограничения.

Движението по път ІII-551 от гр. Дебелец до с. Плаково от км 0+000 до км 12+400 е ограничено поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Обходният маршрут е по път II-55 Дебелец – Килифарево, по път GAB 1111 Килифарево – Плаково и обратно. Срокът за приключване на ремонтите дейности е до 31 януари.

Движението по път II-52 Новград – Вардим от км 34+000 до км 42+200 се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Трафикът се регулира със светофарна уредба, пътни знаци, а при необходимост и от регулировчици. Срокът за приключване на ремонтите е до 31 януари.

В едната лента се пренасочва автомобилопотокът и по път II-53 Поликраище – Горна Оряховица, от км 0+000 до км 6+289. Причината отново са ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срокът за е до 31 януари.

Рени АТАНАСОВА