Певецът Васил Найденов ще се срещне с даровити деца от Варна на 24 януари

Снимка - ОДК

Естрадната ни легенда Васил Найденов ще се срещне с даровити варненски деца този петък. Изпълнителят на „Телефонна любов“, „Сбогом казах“, „Като слънце в огледало“, „След края на света“ и още куп шлагери, превърнали го в любимец на няколко поколения българи, ще разкаже любопитни детайли от своята кариера, ще отгърне завесата за бъдещите си проекти и ще отговори на въпросите на младите таланти. Те са възпитаници на Детски вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“, който през 2019 г. чества своята 55-годишнина и на Вокален ансамбъл „Звездни струни“. Това съобщават от Общинския детски комплекс в града.

Децата от двете школи на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, са подготвили няколко изненади за Найденов и с голямо вълнение и нетърпение очакват срещата си с него.  Едната от изненадите ще бъде музикално-артистична. Това стана ясно в разговор с Юлия Недева, Гарине Пюзантян, Георги Кючуков и Дарина Сотирова, под чието ръководство и менторство школите печелят престижни награди.

Събитието този петък е част от проекта „Вдъхновяващи срещи“, който има за цел да събира възпитаници на ОДК с успели личности от културния и обществен живот на страната и чужбина.