Петима души са в болница след четвърта катастрофа на 134 км на АМ“Тракия“ / ОБЗОР/

снимка: Агенция "Пътна инфраструктура"

Пловдив. Петима души са в болница след четвърта катастрофа, станала днес на 134 км на АМ „Тракия”, в посока Бургас. Това съобщи говорителят на ОДМВР. Сигналът е получен към 14.30 часа. Ударът е между три автомобила – един с българска регистрация и два с чужда. В болница за прегледи са закарани петима чуденци, изчакват се резултатите. Загинали няма.
По-рано през деня, около 12 часа на същото място станаха три последователни катастрофи. Няма сериозно пострадали, само материални щети по автомобилите, казаха от полицията. До отработване на случаите движението се отбиваше от 133 км по източнообходния път /ІІ-56/ към селата Поповица и Плодовитово. Имаше  голяма колона от автомобили. Полицейски екипи подпомагаха движението.
То е все още силно затруднено. В момента автомобилите се пропускат само в аварийната лента. Няма информация за тежко пострадали при катастрофите.
Приключил е огледът и на четвъртото произшествие на 134 км на АМ „Тракия”, в посока Бургас. Това съобщи говорителят на ОДМВР-Пловдив. Автомобилите, участвали в произшествието са изместени в аварийната лента и движението в останалите две ленти е освободено.
Цветана ТОНЧЕВА