Пламен П. Попов разкрива тайната за успеха на дебютната си книга „Предприемача“

Снимка: Община Бургас

Бургас. *Авторът се връща в родния си град Бургас след седемгодишно отсъствие, за да сподели опита,  натрупал като предприемач, лектор и създател на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Философията на успеха, практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух, ще разкрие авторът в представянето на първата си книга в 11 града в цялата страна. Среща с публиката Пламен П. Попов ще осъществи в родния си град Бургас  на 24-и април, вторник, от 19.30 часа в Бургаския свободен университет, зала 208, бул. „Сан Стефано“ 62. „Вярвай в себе си и действай!“ – това е посланието в дебютната книга на предприемача Пламен П. Попов. „Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие“, убеден е Попов. „Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата. Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!“, пише Пламен в книгата си. Гостите на представянето ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Ефективната комуникация“, воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос – международен обучител по личностно развитие. „Защо ефективната комуникация е в основата на всяко човешко постижение?“ и „Как тя може да промени живота ни?“, са само част от въпросите, на които Пламен П. Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят основните принципи и инструменти, с които могат да приложат ефективната комуникация в живота си, за да постигат по-добри резултати както в личен, така и в професионален план. Всеки посетител, който закупи „Предприемачът“, ще получи и специален подарък – всички 12 онлайн обучения от „Университет за личностно развитие и предприемачество“ – 2017-а.

За автора:

Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика,  чрез вяра и  действия. Има над 15-годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, с която работи с редица министерства.
Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. За него предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.